Main Page
Register
Log in

Sunday, 2024-05-05, 1:07 AM
Welcome Guest | RSS
My site
Site menu

Our survey
Par ko juus ejat vairaak??
Total votes: 361

Main » 2007 » August » 25 » MTV B-DAY turpinas! :D
MTV B-DAY turpinas! :D
1:10 PM
Paredzams, ka MTV dzimšanas dienā sveiks vokālā grupa Cosmos, kas gandrīz pirms gada MTV Latvija atklāšanas pasākumā telekanālam pasniedza unikālu dāvanu – grupas The Buggles dziesmas Video Killed The Radio Star kaverversiju. Ar šīs dziesmas video būtībā sākās MTV: šobrīd prestižākais mūzikas telekanāls pirmo reizi izgāja ēterā 1981. gadā ASV, Ņūdžersijas štatā, tieši ar šīs dziesmas video.
Latviju koncertā pārstāvēs arī grupa Double Faced Eels: viņi bija pirmā Latvijas grupa, kuras video dziesmai Jennifer nonāca MTV Baltijas Top 20. Savukārt grupas Melo-M video Ghost Busters (piedaloties Intaram Busulim) ir viens no jaunākajiem latviešu video MTV ēterā visā Baltijā, tāpēc arī šī čellistu trijotne piedalīsies MTV B-Day svinībās
No Lietuvas mūziķiem MTV dzimšanas dienas burziņā piedalīsies grupas G&G Sindikatas, Skamp un dziedātājs Mants. G&G Sindikatas, līdzīgi kā mūsu zuši, ir pirmā lietuviešu komanda, kas ar klipu dziesmai Degantis Sniegas iekļuva MTV Baltic Top 20. Savukārt Skamp ir pirmie, kam MTV visā Baltijā veltījuši tematisku nedēļu. Arī Igaunija jubilejā piedāvās savu mūzikas ziedu. Pavasarī par MTV Eesti vīdžeji kļuva igauņu meiteņu rokgrupas Vanilla Ninja dalībniece Pireta. Arī viņa kopā ar Vanilla Ninja sveiks MTV dzimšanas dienā. Šīs grupas video Rokstarz bija pirmais lokālais video MTV Eesti ēterā. Igauniju koncertā pārstāvēs arī grupa Bedwetters, kuras video Dramatic Letter To Consciousness ir viens no jaunākajiem MTV rotācijā Baltijā. Interesi noteikti izraisīs arī pieredzējušie igauņu rokeri No Big Silence, kuru video dziesmai Robot Super Lover Boy ir viens no lielākajiem vietējiem hitiem Baltijas topā.
Jāpiebilst, ka MTV B-Day koncertu ikviens dzīvajā varēs vērot internetā MTV mājaslapās Baltijā, kā arī gūt ieskatu pasākuma norisē MTV ēterā, kur bez ierastajiem svētdienas vakara raidījumiem paralēli notiks tiešā pieslēgšanās krastmalai. Notikumus krastmalā varēs redzēt atsevišķā logā paralēli jau iemīļotajiem MTV raidījumiem. "Šī ir pirmā reize Baltijā, kad notiek šāds tehnisks eksperiments: dzīvajā ar interneta palīdzību translēts pasākums gan ēterā – paralēli jau ierastajiem raidījumiem –, gan internetā mūsu kanālu mājaslapās," lepojas MTV Networks Baltic kanālu direktors Andrus Serva.
Ja MTV Baltic dzimšanas diena būtu šodien, kritika jubilāriem saprotamu iemeslu dēļ izpaliktu, bet tā ir rīt, tāpēc maķenīt var atļauties... Piemēram, prasās jautājums – kur ir Prāta vētra, pirmie Baltijas reģiona MTV balvas ieguvēji? Un kas tā par dīvainu kārtību, kādā jubilejas viesi tiek aicināti uz svinībām? Proti, ielūgumus uz MTV burziņu var saņemt līdz pat svētdienai, taču visai jokainā veidā: jebkurā Rimi veikalā visā Latvijā iegādājoties kādu no legālās mūzikas albumiem vai filmām ar īpašo akcijas uzlīmi. Nopirkt šos ielūgumus nevar. Nez, kā MTV pārstāvji domā noslēgt visu krastmalu... Nu, tad jau redzēsim.
MTV Baltic paliek 1

- Kā tas sākās? Vairāk nekā pirms trim gadiem kāds lietuviešu džeks aukstā ziemas rītā nevarēja izlīst no gultas. Viņš spaidīja TV pulti un visu laiku atgriezās pie viena kanāla – MTV. "F***!" viņš nodomāja, "es gribu savu MTV!" un sāka pie tā strādāt dienām un naktīm. Tas bija MTV Networks Baltic ģenerāldirektors Mariuss Veselis. 
- 28. martā par MTV Latvija direktori kļuva Liliāna Ozoliņa. Tajā dienā viņai bija 14 intervijas. Birojā uz viņas darba galda joprojām stāv šampanieša pudeles korķis no šīs zīmīgās dienas
- 4. maijā MTV sāka meklēt vietējo kanālu vīdžejus. Baltijā kopumā pieteicās vairāk nekā 6000 jauniešu, radot ļoti sīvu konkurenci uz divām darba vietām katrā valstī. 30. jūnijā tika paziņoti labākie no labākajiem – par MTV Latvija vīdžejiem kļuva Žanete Skarule un Miks Ozoliņš. Vīdžeji darbu sāka augustā, viņu pirmais lielākais pārbaudījums bija MTV Video Music Awards 2006, kas notika Ņujorkā
- Vietējie MTV kanāli sāka raidīt 4. septembrī pulksten 22. Pirmais video, kas aizgāja ēterā jau vietējos MTV kanālos, bija Justice vs. Simian video dziesmai We Are Your Friends. Nākamie klipi katrā valstī atšķīrās: Lietuvā tas bija G&G Sindikatas Degantis Sniegas, Latvijā – Prāta vētras Lonely Feeling (To Be Lonely), bet Igaunijā – Vanilla Ninja Rockstarz.
- Pirmo reizi MTV vēsturē pērn Baltijai bija sava nominācija MTV Europe Music Awards 2006. Prāta vētra bija pirmā Baltijas grupa, kas no Kopenhāgenas mājās atveda balvu. Renāram Kauperam, nākamajā dienā pēc apbalvošanas ierodoties Rīgas lidostā, kājās bija divas dažādas kurpes, jo viņš no rīta nevarēja izlemt, ko īsti vilkt kājās. 
-No pirmās MTV darbības dienas viens no mērķiem bija apvienot Baltijas mūzikas tirgu. No 4. septembra MTV bijuši 14 jauni igauņu grupu video, 12 jauni latviešu video un pieci lietuviešu klipi. 
- Kopumā gada laikā katrā MTV kanālā varēja redzēt nedaudz vairāk kā 180 dažādu šovu un raidījumu, katrā MTV kanālā rādīti apmēram 2200 dažādu videoklipu, kopā tie bijuši redzami gandrīz 70 950 reižu. Divi lokālie šovi ir populārāko MTV raidījumu saraksta augšgalā, tie ir MTV Baltijas Top 20 un Euro Top 20. Šobrīd MTV kanālos visā Baltijā strādā gandrīz 90 darbinieku.
banner Xchange network
 
 
 




 




Views: 47807 | Added by: m4a | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 ZetspNeut  
0
This is really what will help the piece to survive the ravages of time and go on to turn out to be an antique piece of Tiffany jewelry.uggs bootsNine West Tomes Footwear are really sizzling in the trend sector correct now.Women's Toms shoes do not just come in sneaker kind possibly ¨Cthey offer informal and sandal designs so you can discover the proper Toms sneakers for your way of life and are developed to mimic, as much as achievable, walking barefoot in purchase to boost physiology and total well being.||| 6. <a href=http://discountuggbootsonline.monwebeden.fr/>ugg pas cher</a> But if you do not make the original work of supplying it an inch, there is certainly no level investing in Tiffany jewelry organization software package at all.Recently Arnold Schwarzenegger signed a lead protection for young children bill into legislation.A Tiffany Jewellery product sales rep is a touring revenue particular person who carries many impartial lines of Tiffany Jewellery that he or she markets to different boutiques and galleries.Trend Tiffany Jewelry, with its gold plating, silver platting, artificial diamonds, Cubic Zirconia's and other guy made stones will never examine to authentic Tiffany Jewelry in terms of looks, good quality and staying power.Anubis will come related with loss of life, and the sight of a pet dog, jackal or wolf head have arrive to be linked with loss of life as properly.

Name *:
Email *:
Code *:
Login form

News calendar
«  August 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Search

Site friends

Statistics


Copyright MyCorp © 2024