Main Page
Register
Log in

Saturday, 2024-05-18, 6:16 AM
Welcome Guest | RSS
My site
Site menu

Our survey
Par ko juus ejat vairaak??
Total votes: 361

Main » 2007 » August » 22 » MTV
MTV
10:12 AM
 
Kuras ir Top 5 elektroniskās mūzikas grupas, un kas tad īsti ir MTV B-Day, uzzināsi ŠEIT.
 
Gribi zināt, ko MTV nozīmē Baltijas māksliniekiem, kā viņi gatavojas grandiozajam MTV B-Day koncertam un kas glābj Intaru Busuli no uzmācīgajām fanēm? to visu vari redzēt ŠEIT.
 
Kas filmu Borna Ultimāts padara tik veiksmīgu? Mets Deimons tev pastāstīs! Gribi zināt daudz interesantu jaunumu par filmām, kas drīzumā būs skatāmas Latvijas kino ekrānos? Kādās ķibelēs atkal iekūlusies Britnija Spīrsa? ŠEIT to visu uzzināsi!
 
ŠEIT varēsi smelties informāciju par DIGITALISM, arī dzirdēsi, ko vietējie mākslinieki par viņiem dzirdējuši.


-------------------- 3. augusts - 10. augusts ---------------------


Ar karstumu citi vasarā cīnās, nodzenot matus. Tomēr ir cilvēki, kam skūta galva ir viņu imidža sastāvdaļa un tāda paliek nemainīga gadiem. Ja gribi uzzināt, kuri plikpaurīši iekļuvuši mūsu Bezmataino Mūziķu Top5, spied ŠEIT.
 
 
Džastins Timberleiks ar draugiem atklājis restorānu. Kur Džastins smēlies idejas restorāna ēdienkārtē ievietotajiem ēdieniem? Un ko J.Lo domā par slavu? To tu uzzināsi ŠEIT.
 
Kā Entonijs Hopkins filmējās kino lentē "Lūzums"; kādas emocijas grāmatas "Harijs Poters" autorei Džoannai Ketlīnai Roulingai radās pēc pēdējās grāmatas pabeigšanas, uzzini ŠEIT.
 
KASABIAN nesen uzstājās savā dzimtajā pilsētā Lesterā, un strādā pie jaunā albuma. Nelielu interviju ar puišiem redzēsi ŠEIT. Tāpat arī vairāk iepazīsi mūsu pašu latviešu alternatīvo pop-roka grupu S.P.B.


-------------------- 27. jūlijs - 3. augusts ---------------------


Kuri mūziķi, kas izveidojuši savas apģērbu kolekcijas ir mūsu Top5, un kāda izskatās Pharell Williams jaunā 2007. gada "Billionaire Boys Club and Ice Cream" kolekcija, redzēsi ŠEIT.
 
Londonas Viktorijas Parkā nesen norisinājās pasākums Lovebox, kas aizsākās kā klubu tusiņi, taču nu izvērsies par grandiozu festivālu; savukārt, Salacgrīvā 27. un 28. jūlijā notika pozitīvākais šīsvasaras festivāls Posituvus AB Festival, kurā piedalījās vairākas pašmāju grupas, kā arī Mumiy Troll, The SUN, Badly Drawn Boy, The Concretes, Brett Anderson, Stereophonics un James. Ja vēlies ieskatīties abos šajos grandiozajos festivālos, spied ŠEIT.
 
ŠEIT atrodami visi jaunākie kino jaunumi; kā arī ieskats Lindsijas Loenas un citu jauno Holivudas dāmīšu nedienās ar alkoholu un auto vadīšanu.
 
Intervija ar jauno r'n'b zvaigzni Amerie, kurā viņa stāsta par savu 3. studijas albumu, kā arī jaunāko video; kā arī ieskats 50 Cent preses konferencē un koncertā Tallinā atrodams ŠEIT.


-------------------- 20.jūlijs - 27.jūlijs ---------------------


Kuri ir seksīgākie melnbaltie video; kā Losandželosa uzņēma Viktoriju un Deividu Bekhemu; un kā norisinājās pirmais lielais elektroniskās mūzikas festivāls Latvijā "Essential KnockOUT", uzzināsi, ja spiedīsi ŠEIT.
 
Ja gribi zināt, ko Brazīlijas trash-metal grupa Sepultura stāstīja par savu koncerttūri un kā viņiem patīk Eiropa, kā arī, ja gribi atskatīties uz Baltic Beach Party Liepājas pludmalē, tad spied ŠEIT.
 
Vai filmas "Harijs Poters" zvaignzes pirms Potera septītās grāmatas iznākšanas varēja paredzēt, kā tā beigsies; kuru Holivudas slavenību Viktorija Bekhema nosaukusi par "Holivudas daiktu" uzzinānāsi, ja klikšķināsi ŠEIT.
 
Skatoties video materiālu, kas atrodams ŠEIT, dzirdēsi Kings Of Leon puišus stāstot par sava trešā studijas albuma veidošanu, uzzināsi, kas kopīgs Ozijam Ozbornam ar Snoop Dogg, kā arī varēsi redzēt interviju ar trakajiem puišiem Bloodhound Gang, kā arī viņu izdarības uz Fontaine Festival skatuves.
 

-------------------- 16.jūlijs - 22.jūlijs ---------------------


Interesantākie animēto mūzikas video tēli, sižetiņš par Merlina Mensona bijušo sievu, modeli un striptīza dejotāju Ditu Von Tīzi, kā arī ieskats kampaņas „STOP Seksterorismam” norisē redzams ŠEIT.
 
Ja klikšķināsi ŠEIT, varēsi novērtēt Deivida Bekhema amerikāņu futbola dotības, kā arī uzzināsi interesantas lietas par vasaras festivāliem.
 
Ja gribi zināt, kādēļ Simpsonu filma veidota tikai tagad, ja Simpsonu multiplikācijas seriāls jau skatāms kopš 1989. gada, un vai Danielam Redklifam nav apnicis tēlot Hariju Poteru, tad spied ŠEIT.

Klikšķini ŠEIT, lai redzētu interviju ar Džeimsu Blantu, kā arī ekskluzīvu reportāžu no Stokholmas, kur četri MTV skatītāji kopā ar Latvijas VJ Miku bija aizbraukuši, lai klātienē vērotu Sean Paul koncertu.


-------------------- 9.jūlijs - 15.jūlijs ---------------------
 
 
 
Lai aplūkotu, kuras ir Top5 grupas ar ģimenes locekļu, proti - māsu un brāļu, piedalīšanos; gribi redzēt, kā Londonā norisinājās Prinču Viljama un Harija rīkotais "Koncerts Diānai" ar pasaules slavenu mūziķu un grupu piedalīšanos, un uzzināt kā un ar ko tika filmēts Tanel Padar & The Sun video klips, spied ŠEIT.
 
ŠEIT klikšķinot, tu redzēsi, kā notika grupas Spice Girls preses konference, kurā viņas paziņoja par atkalapvienošanās tūri; uzzināsi par dažādiem pasākumiem, kurus vērts apmeklēt nākamās nedēļas laikā; dzirdēsi jaunākās paparaci ziņas.
 
Visas jaunākās kino ziņas, intervijas ar filmas "Transformers" aktieriem, kā arī informāciju par neseniem starptautisko zvaigžņu darbiem un nedarbiem tu atradīsi ŠEIT.
 
Ja tu klikšķināsi ŠEIT, tev būs iespēja redzēt interviju ar grupas Manic Street Preachers dalībniekiem; noskatīties nākamās nedēļas Svaigo video; kā arī atskatīties uz Rīgā notikušo roka sprigano vectētiņu Aerosmith koncertu.
 
 
-------------------- 29.jūnijs - 6.jūlijs ---------------------


Ja vēlies uzzināt, kuri ir Top5 mūzikas video klipi ar topmodeļu piedalīšanos un ieskatīties J.Lo „Me Haces Falta” video filmēšanā, spied ŠEIT.
 
ŠEIT tu vari noskatīties interviju ar Arctic Monkeys puišiem, kā arī uzņemt nelielu dozu dzeltenās infomrācijas rubrikā „Paparazzi”.
 
Lai iegūtu informāciju par jaunākajām filmām, redzētu interviju ar filmas „Harijs Poters” galveno lomu atveidotajiem, kā arī ielūkotos „Cietais Rieksts 4” pirmizrādē Londonā, spied ŠEIT
 
Spied ŠEIT, ja vēlies redzēt interviju ar Kelly Rowland, kā arī atskatīties, kā norisinājās  britu alternatīvās grupas Muse koncerts Rīgā.
 
 
-------------------- 26 - 29.jūnijs ---------------------
 
 
Vēlies uzzināt, kas ir veiksmīgākie solokarjeru uzsācēji pasaulē? Skaties veiksminieku TOP 5 ŠEIT!
 
Vēlies redzēt, kā notika žurnāla „MOJO” balvu pasniegšanas ceremonija? Spied ŠEIT un tu varēsi tajā nokļūt!
 
Vēlies uzzināt, kā notika filmas „Oušena velna ducis” pirmizrāde? Spied ŠEIT un tu redzēsi, ko saka Džordžs Klūnijs!
 
Populārais mūziķis Shaggy ŠEIT stāsta par savu jauno albumu, iepriekšējo gadu dziesmām un to, kā  top viņa videoklipi.
 
 
-------------------- 25 - 22.jūnijs ---------------------
 
 
Vēlies uzzināt, kas ir stilīgākie saulesbriļļu valkātāji pasaulē? Skaties Saulesbriļļu TOP 5 ŠEIT!
 
Londonas Lesterskvērā notika filmas „Šreks 3” pirmizrāde. Ja vēlies tajā ielūkoties, spied ŠEIT!
 
Vēlies uzzināt, kā tapa filma „Oušena velna ducis”? Spied ŠEIT un tu nokļūsi filmas uzņemšanas laukumā!
 
Ekscentriskais Merilins Mensons ŠEIT stāsta par savu jauno albumu un to, ko viņš ar šo disku vēlējies sacīt.
 
 
-------------------- 22. jūnijs ---------------------


Tu fano par alternative rock mūzikas grupām un vēlies uzzināt, kuras ir šobrīd populārākas šī mūzikas stila grupas? Skaties „Alternative Rock TOP 5” ŠEIT
 
MTV apmeklē grupas „Placebo” koncertu Tallinā un spiežot ŠEIT ļauj ieskatīties šī koncerta aizkulisēs un noskatīties interviju ar grupas dalībniekiem.

Vēlies ieskatīties, kā tapa ASV un Vācijas kopražojuma fantastiskais trilleris „Fantastiskais četrinieks un sudraba sērfotājs”? Spied ŠEIT un tu nokļūsi filmas uzņemšanas laukumā!

R’n’B princese JoJo un britu hausmūzikas duets „Audiobullies” viesojas pie Žanetes. Vēlies uzzināt vairāk? Spiet ŠEIT!


-------------------- 11. maijs ---------------------
 
Info par Arctic Monkeys, The Killers, Fall Out Boy un daudzko citu - ŠEIT
 
Intervija ar grupu FRAY par to kā izglābt dzīvību... nekur citur, tikai ŠEIT
 
PALŪKOJIES kā aktieriem gāja Zirnekļcilvēks 3 filmēšanas laukumā, kā arī uzzini, kuras ir 5 Latvijā skatītākās filmas pagājušajā nedēļā
 
Ieskaties pasākumā Mr. Gay Baltics un noskaties interviju ar Robin Thickle ŠEIT!
 

-------------------- 4. maijs ----------------------
 
Vai arī tu kādreiz esi vēlējies kļūt par pretējo dzimumu? SKATIES slavenu vīriešu, kas izmisīgi cenšas pārtapt par sievietēm, TOP5
 
IEČEKO, ko grupa GROOVE ARMADA stāsta par savu videoklipu dziesmai 'Get Down' un ne tikai...
 
Intervija ar grupu TRAVIS, aizvadītās nedēļas skatītākās filmas un daudz citu jauku lietiņu ŠEIT
 
14. maijā nāks klajā LINKIN PARK jaunais albums - SKATIES interviju ar puišiem un uzzini, ko viņi domā par to. Tāpat arī intervija ar baltijas labākajiem paparaci.

 
-------------------- 27. aprīlis --------------------
 
Ja esi slavens, tad iespējams, ka ieraudzīsi sevi šinī TOP5 - slavenību smieklīgākās ūziņas vari apskatīt ŠEIT.
 
IELŪKOJIES Amerikāņu alternative pop-punk grupas FALL OUT BOY koncerttūrē un tūres busiņā...
 
ŠEIT uzzināsi kā Džimam Kerijam veicās filmas 'Skaitlis 23' filmēšanā, kā arī apskati filmas 'Zirnekļcilvēks 3' aizkulises. Starp citu, filmas budžets ir ne vairāk, ne mazāk kā 250 000 000 ASV dolāru!!!!!
 
IEČEKO Žanetes interviju ar pazīstamo un pasaulslaveno reperi - BUSTA RHYMES!
 
 
-------------------- 20. aprīlis --------------------
 
 
Apskati izskatīgāko slikto meiteņu TOP5 ŠEIT
 
Vai zināji, ka no cilvēku pārdošanas iegūst vairāk naudas nekā no visas Microsoft impērijas vai narkotiku tirdzniecības? Reportāža no pasākuma "The Voice of Slavery", kura mērķis bija pievērst uzmanību tādai problēmai kā Cilvēku tirdzniecība, ŠEIT
 
Šausmu trilleris PĻAUJA - mūsdienīgs 10 Bībeles šaušalīgāko lāstu izklāsts... uzzini VAIRĀK!
 
Noskaties svaigāko MTV video un iečeko interviju ar krievijas popzvaigzni Ģimu Belan.
 
 
-------------------- 6. aprīlis --------------------
 
 
Labākie "MTV Supermercado" fragmenti ir klāt!
 
"MTV Supermercado" 6.aprīlī varēja redzēt sekojošus burvīgus video mirkļus:
 
 
Šīs nedēļas „MTV Supermercado” noskaidroja, kuras it TOP 5 slavenības, kuras varētu dēvēt arī vārdā ‘cilvēks - orķestris’. Te nu ir mūsu TOPS!
 
„Tribes of the City” koncerts Lietuvā! Kā viņiem tur patīk? Skaties šeit!
 
Kuras ir bijušas skatītākās filmas pagājušajā nedēļā? Ko vērts redzēt šonedēļ? Kas patiesi vērtīgs ir gaidāms uz kino ekrāniem jau pavisam drīz? „MTV Supermercado” iesaka...
 
Gribi uzzināt kā ‘top’ dīdžeji par tādiem ir kļuvuši? Gribi zināt, kā „Avril Lavigne Live in Paris” konkursa uzvarētājai gāja Parīzē? Skaties to visu, kā arī interviju ar pašu Avrilu šeit!
Views: 8806 | Added by: m4a | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

News calendar
«  August 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Search

Site friends

Statistics


Copyright MyCorp © 2024